Over Jurist Plus

Drijvende kracht achter Jurist Plus is Dian van Horrik. Haar motto?

Hoe complexer de vraag, des te leuker het werk.

“Ik bekijk alles door een juridische bril. Daarbij kijk ik verder dan mijn eigen vakgebied, want juist het grensvlak is interessant. Met mijn werk probeer ik een brug te slaan tussen juristen en niet-juristen.”

“Met inzicht, ervaring en creativiteit probeer ik voor elk vraagstuk een passende oplossing te vinden. Daarbij combineer ik de juridische aspecten met de bedrijfskundige en praktische waarden van uw onderneming. Zo maak ik alle risico’s en kansen voor uw onderneming inzichtelijk.”

“Mijn adviezen zijn juridisch goed, financieel haalbaar en op een begrijpelijke manier verwoord. Ik stem altijd af op uw organisatie en de specifieke omstandigheden waarin u opereert.”

Met advies van Jurist Plus bent u verzekerd van een deskundige jurist met de scherpe blik van een bedrijfsadviseur in combinatie met een fijne persoonlijkheid.

Jurist Plus is gevestigd in Waalre. Vanaf 2018 heeft Jurist Plus een kantoor in Eindhoven op Ruysdaelhof.

Dian van Horrik is aangesloten bij Nevoa beroepsorganisatie voor bedrijfsjuridisch adviseurs.

Dian van Horrik Jurist Plus

REFERENTIES

“Dian heeft mij advies gegeven over het aangaan van een VOF. Wat zijn de voordelen van deze bedrijfsvorm en zeker ook wat zijn de risico’s. Ze heeft advies gegeven over welke zaken verstandig zijn in een VOF contract vast te leggen zonder daar direct invulling aan te geven. Verder kijkt ze niet alleen naar de ondernemer zelf, maar ook naar de samenstelling van het huishouden wat ik en mijn partner als bijzonder prettig hebben ervaren.”

Ralph van Essen, Webzies

“Dian is betrokken, klantvriendelijk en komt afspraken na. Voor zover ik kan beoordelen zijn de adviezen goed. De werkzaamheden zijn prima.”

Thérèse van Vinken, Cerescon

“In de samenwerking met Dian is zij een waardevolle ondersteuning gebleken met haar deskundigheid en kennis van onder andere het ondernemingsrecht. In haar werk probeert zij telkens de zaken in breder perspectief te zien en heeft ze niet alleen oog voor het strikt juridische. Ze neemt je bij de hand en legt desgewenst zaken tot in detail uit zodat de ondernemer in staat is een afgewogen keuze te maken. Ze heeft passie voor het vak, hetgeen zij uitdraagt in haar aanpak en pro actieve houding. Bedankt voor de samenwerking!”

Nadine van Pol, Sr. Bedrijfsjurist Baat Legal Services

“Ik heb de samenwerking met Dian als zeer prettig ervaren. Ze is snel, praktisch, kort en bondig, en denkt als ondernemer met je mee. Ik zou haar daarom zeker aanbevelen als je aan de slag wilt met je algemene voorwaarden!

Sandra Stassar, (Personal) Branding Coach

“Dankjewel voor je hulp en goede adviezen!”

Henk Ligthart, Ligthart Communicatie