Onze diensten

null

UW EIGEN BEDRIJFSJURIST

U wilt een vast aanspreekpunt voor uw bedrijfsjuridische vragen, van een jurist die uw bedrijf kent, zonder vaste lasten of abonnementskosten; dan bent u bij Jurist Plus aan het juiste adres! U betaalt alleen voor de werkzaamheden die voor u worden verricht en pas nadat daarover overeenstemming is bereikt. Bel met Jurist Plus voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
null

INTERIM BEDRIJFSJURIST

Zoekt u een direct inzetbare bedrijfsjurist op tijdelijke basis? Bijvoorbeeld voor vervanging bij ziekte of langdurig verlof van uw vaste medewerker? Of heeft u tijdelijk extra capaciteit nodig op juridisch gebied? Bel met Jurist Plus en er staat direct een bedrijfsjurist voor u klaar.
null

SAMENWERKEN

Een zakelijke samenwerking met een compagnon, partner, kinderen of vakgenoten vraagt om duidelijke afspraken. Dat geldt aan het begin van de samenwerking, maar zeker ook bij het beëindigen ervan. Ook bij een gefaseerde bedrijfsoverdracht en verandering in uw organisatie is het raadzaam de juridische aspecten goed af te wegen.

Jurist Plus is gespecialiseerd in het begeleiden van samenwerkingen in een Vennootschap onder Firma dan wel Besloten Vennootschap. Naast juridisch krijgt u ook praktisch advies en duidelijke uitleg over de mogelijkheden. Dit creëert rust voor alle betrokkenen bij het ondertekenen van de aandeelhoudersovereenkomst of het vennootschapscontract.

Ook voor vragen op het gebied van medezeggenschap neemt u contact op met Jurist Plus!

null

STARTERSPAKKET

De start van een onderneming brengt vele vragen met zich mee. Denk aan de te kiezen ondernemingsvorm, bedrijfsrisico’s en contracten. Met een op maat gesneden starterspakket krijgt u advies over de voor u meest passende rechtsvorm. Ook ontvangt u een aantrekkelijke korting op de nodige contracten zoals opdrachtbevestiging, algemene voorwaarden, incassobrief, VOF overeenkomst of financieringsovereenkomst.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Samen zorgen we ervoor dat u goed voorbereid van start gaat met uw onderneming.

null

CONTRACTEN

Het belang van een goed contract wordt vooral duidelijk als het fout loopt. Dit kunt u voorkomen door uw zakelijke contracten regelmatig tegen het licht te houden. Als uw overeenkomsten in de pas blijven lopen met de groei en ontwikkeling van uw bedrijf, voorkomt u onnodige risico’s en onaangename verrassingen. Jurist Plus helpt u hier graag bij.
null

ADVIES

Uw onderneming is voortdurend in ontwikkeling en ook de wetgeving staat nooit stil. Grote en kleine veranderingen leiden regelmatig tot nieuwe vraagstukken. Op die momenten is Jurist Plus uw sparringpartner. Wij signaleren relevante ontwikkelingen, brengen risico’s voor u in kaart en voorzien uw bedrijf van praktisch en uitvoerbaar advies. Samen minimaliseren we de risico’s zorgen we ervoor dat uw bedrijfsprocessen aansluiten op de actuele situatie.
null

Privacy

Sinds 25 mei 2018 is de algemene verordening gegevensbescherming (GDPR) van toepassing. Dit heeft impact voor iedere ondernemer, ook voor uw bedrijf. Zorg er voor dat uw organisatie doorlopend  ‘privacy proof’ is. Denk hierbij aan het aanstellen van een functionaris gegevensbescherming (FG), opstellen van een privacy verklaring, goede beveiligingsmaatregelen, aanpassen van contracten en algemene voorwaarden. Maar ook aan bewustwording bij medewerkers en het aanpassen van uw bedrijfsprocessen. Jurist Plus voorziet u van praktisch advies van inventarisatie tot uitvoering en begeleidt u stap voor stap. Dian van Horrik kan ook worden aangesteld als externe Functionaris Gegevensbescherming in uw bedrijf.

Heeft u vragen op juridisch gebied? Of wilt u een screening van uw bedrijf? Neem dan contact op met Dian van Horrik, telefoon: 06-211 52 872.

CONTACT